در راستای اجرای تفاهم نامه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با دانشگاه قم

اولویت‌های پژوهشی جهت اقدام مشترک به تصویب رسید

نشست مشترک گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه قم با گروه اشاعه اطلاعات و دانش پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی، با هدف ارتقاء سطح همکاری های فنی برگزار شد.

در این جلسه که 20 خرداد ماه 98 در اتاق جلسات پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی با حضور دکتر رضا کریمی، مدیر گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه قم و دکتر علی میرعرب مدیر گروه اشاعه اطلاعات و دانش، دکتر مرتضی محمدی استانی و مهندس محمد کریمی از اعضای این گروه برقرار بود، دکتر رضا کریمی بر تعامل و همکاری فنی با پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی تصریح کرد.
مهندس محمد کریمی، کارشناس پایگاه‌های اطلاعاتی پژوهشکده، ضمن اعلام این خبر افزود: همچنین در این نشست با تاکید بر مواردی مانند استفاده از ظرفیت‌های علمی، تبادل استاد، حضور در جلسات مشورتی و انجام پروژه‌های مشترک در زمینه فعالیت‌های مورد نیاز هر دو مجموعه، اولویت‌های پژوهشی زیر برای اقدام مشترک به تصویب رسید:
1) توانمندسازی اطلاعات و دانش اسلامی
2) تدوین و سازماندهی نظام‌های اطلاعات و دانش اسلامی در حوزه اشاعه
3) استانداردهای حوزه مدیریت اطلاعات و دانش (ساختاری، طراحی، حفاظتی، محتوایی و ...)
4) ذخیره، بازیابی و پردازش اطلاعات
5) سامانه‌های کاربردی و پژوهشی
6) مطالعات علم‌سنجی در حوزه علوم اسلامی (مصورسازی، مطالعات علم‌سنجی، ترسیم نقشه دانش و ...)
7) فناوری اطلاعات
قابل ذکر است پیش از این تفاهم نامه ای 3 ساله بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با دانشگاه قم از 96/02/13 جهت هم افزایی و تعامل بیشتر منعقد شده بود.

تاریخ خبر: 1398/3/21 سه‌شنبه