در جلسه شماره 218 هیئت رئیسه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ارائه شد:

بررسی عملکرد سال 98 و برنامه های سال 99 پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی

جلسه شماره 218هیئت رئیسه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با موضوع بررسی گزارش عملکرد سال 98 و برنامه های سال 99 پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی و با حضور مدیران پژوهشکده و پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین یعقوب نژاد گزارش کلی در خصوص برنامه های انجام شده و در دست اقدام ارائه داد.
سپس در ادامه جلسه، مدیران پژوهشکده بطورجداگانه گزارش فعالیت بخش های مربوط به گروه های پژوهش و اداره امور پژوهشی را به اطلاع حاضرین رساندند.
در این جلسه همچنین میزان پیشرفت برنامه های پژوهشکده در سال 99 و تعاملات پژوهشکده با سایر ادارات وابسته پژوهشگاه مورد بررسی و برای بهبود و تسهیل در انجام امور تاکید شد.

تاریخ خبر: 1399/6/6 پنجشنبه