شورای علمی گروه تدوین سازمان های دانش برگزار شد

شورای علمی گروه تدوین سازمان های دانش در پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی با حضور اعضای هیئت علمی، محققان و کارشناسان گروه برگزار شد.

در این جلسه برای تدوین فرهنگ‌نامه فلسفه اسلامی و اصطلاح‌‌نامه عرفان اسلامی تصمیم گیری شد و مقرر گردید تا از نیروی‌های متخصص این حوزه‌ها استفاده حد اکثری به عمل آید.
همچنین بعد از بحث و بررسی، ادامه تدوین اصطلاح نامه هنر مورد موافقت قرار گرفت و مسئولیت این پروژه به حجت الاسلام والمسلمین نجیبی واگذار شد.
اصطلاح نامه فقه مضاف (فقه سیاست، فقه امنیت و ...) از دیگر مباحث جلسه بود که بنا شد با استفاده  و گزینش اصطلاحات موجود در اصطلاح نامه فقه و منابع تخصصی هر یک از حوزه ها، تدوین شود و بطور مستقل به چاب برسد.

تاریخ خبر: 1399/6/13 پنجشنبه