جلسه مشترک پژوهشکده مدیریت اطلاعات ومدارک اسلامی با مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی

به منظور آشنایی با فعالیت ها و دستاوردها برای بررسی ظرفیت همکاری، نشست مشترکی بین مدیران پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه که به میزبانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر بهرامی رئیس مرکز ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این جلسه برای آشنایی با فعالیت ها و دستاودها جهت دستیابی به راه های همکاری و هم افزایی تاکید کردند.
در ادامه، حجت الاسلام  والمسلمین مجیدی نظامی رئیس پژوهشکده مدیریت اطلاعات ومدارک اسلامی به وجود زمینه های همکاری در تولید نرم افزارهای مشترک، استفاده از متون در دسترس و هم افزایی در کتابخانه های دیجیتالی، ماخذ شناسی موضوعی و همینطور استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در اصطلاح نامه نگاری و نمایه سازی، اشاره کردند.
سپس مدیران مرکز و پژوهشکده به بیان فعالیت ها و معرفی برنامه های خود پرداختند.
در پایان برای هرگونه همکاری فی مابین طبق مقرارت اعلام آمادگی شد و مقرر شد بعد از این جلسه زمینه های هم افزایی مورد بررسی و در مراحل بعدی عملی شود.
منبع:
عكس هاي مرتبط :