به همت گروه اشاعه اطلاعات و دانش

کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد

در حاشیه برنامه های هشتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات اسلامی توسط گروه اشاعه اطلاعات و دانش پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی برگزار شد.

کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات اسلامی با ارائه مهندس یحیی مهرگان کارشناس کتابخانه دیجیتالی به صورت حضوری و در بستر فضای مجازی با حضور اعضای هیئت علمی، کارشناسان و علاقه مندان در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
در ابتدا ایشان ضمن معرفی قسمت های مختلف کتابخانه و نحوه جستجوی اشیاء دیجیتالی از جمله متن و تصویر و فیلم پرداخت.
کارشناس کتابخانه دیجیتالی سپس آماری از تعداد رکورد ها اعم از کتاب، مقاله و پایان نامه های حوزوی و دانشگاهی داد و گفت: پایان نامه های حوزوی جمع آوری شده در این کتابخانه منحصر به فرد است و از لحاظ تعداد و تنوع مراکز، بی نظیر است.
در پایان کارگاه به پرسش های مطرح شده حضار پاسخ داده شد.

تاریخ خبر: 1401/9/26 شنبه