پوستر سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران
بزرگترین رخداد فرهنگی کشور کلید خورد ارائه 200 اثر فارسی و عربی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه سی و دوم همزمان با برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بخش های فارسی، بین الملل (عربی) و دیجیتال با 200 اثر به صورت فعال حاضر شده است.
نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در شبستان راهروی ۲۵ غرفه ۱۷ (فارسی) و غرفه ۵۳i  در سالن ناشران بین الملل بخش عربی قرار دارد که هر روز یکی از اهالی قلم در غرفه مذکور حضور دارد.
نشردیجیتال این پژوهشگاه از دیگر مراکز و بخش های فعال دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است که علاقه مندان برای ارتباط با مسوولین این انتشارات نیز می توانند به درب ۱۳ شبستان، ابتدای راهروی ۳ مراجعه کنند.
سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه با "شعار خواندن توانستن است" در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می شود و از  از ساعت ۱۰ الی ۲۰ پذیرای عموم علاقه مندان است.